Meer samenwerking VNO-NCW Midden en Jong Management

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

De verenigingen Jong Management en VNO-NCW Midden hebben besloten hun samenwerking te intensiveren. Door deze samenwerking ontstaat een nog sterker ondernemersnetwerk in Midden- en Oost-Nederland.

Meer samenwerking VNO-NCW Midden en Jong Management

Al langere tijd werken de twee verenigingen samen, bijvoorbeeld bij gezamenlijke bijeenkomsten. De organisaties geloven dat beide netwerken elkaar kunnen versterken, zowel in de lobby/belangenbehartiging, als in zakelijke contacten. In de nieuwe samenwerking worden alle bijeenkomsten en netwerkevenementen gezamenlijk georganiseerd. Daarnaast zal meer afstemming plaatsvinden over de (regionale) ondernemersagenda, door ook een bestuurlijke samenwerking aan te gaan.

Werkgebied VNO-NCW Midden

In het werkgebied van VNO-NCW Midden kent Jong Management de volgende kringen: Flevoland, Zwolle, Stedendriehoek, Amersfoort, Utrecht, Gelderse Vallei, Twente/Salland, Achterhoek en Arnhem/Nijmegen.

Nieuwe impulsen in netwerk

VNO-NCW Midden en Jong Management vertrouwen erop met deze samenwerking nieuwe impulsen in hun netwerk te brengen en een nog sterker ondernemersgeluid in de regio te kunnen laten horen.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!