Met vertrouwen maken wij het mogelijk bij Gedo Elektro B.V.

  • Bouw
  • Bron: Gedo Elektro

Hoe overleven andere bedrijven deze coronacrisis? Wat doen zij om de problemen aan te pakken? Soms zou het als ondernemer fijn zijn als je even bij een ander bedrijf binnen zou kunnen spieken. Gewoon om te weten hoe het daar gaat en om te zien dat je niet de enige bent die tegen problemen aanloopt.

Met vertrouwen maken wij het mogelijk bij Gedo Elektro B.V.

Gedo Elektro B.V. uit Veghel zet virtueel haar deur open en geeft een inkijkje in ondernemen in crisistijd.

Maart 2020

Afgelopen maart veranderde alles. Ineens was daar Covid-19. Een hardnekkig virus dat veel leed veroorzaakt. Iedereen hoorde Mark Rutte op 16 maart in zijn toespraak zeggen dat Nederland op slot ging. Dat hebben we gemerkt! Van een alles-kan-en-iedereen-is-welkom-economie werden we een compleet-op-slot-economie. Per direct hebben wij als Gedo Elektro B.V., Techniek Nederland geraadpleegd en een coronaprotocol opgesteld. Handen wassen, iedereen die ziek is blijft thuis, geen externe bezoeken en zelfs de post werd buiten bezorgd.

Snel creatief zijn in coronatijd

Praktisch gezien hebben we in recordtempo thuiswerkplekken ingericht zodat het werk normaal kon doorgaan. Binnen ons bedrijf hebben we de kantoren heringericht, zodat personeel op afstand van elkaar kan werken. Met klanten maakten we afspraken, zodat onze monteurs veilig hun servicewerkzaamheden kunnen uitvoeren.

Handen wassen kan overal, binnen en buiten ons bedrijf. Ook op de bouwprojecten. Monteurs werken zo mogelijk op afstand. Mocht dat niet kunnen, dan zijn er goede afspraken. Heb je verschijnselen, dan blijf je thuis. Is het opnemen van zorgverlof of vakantiedagen nodig, dan bespreken we dat. Werken kan dus, ook op anderhalve meter. Na de praktische uitvoering van de RIVM-protocollen keerde de rust terug

De vooruitzichten

De bouwsector heeft het zwaar te verduren gehad. Stikstof, PFAS, en daarna de coronacrisis. De bouwsector kon in maart en april ondanks de crisis goed blijven produceren. In april was er wel een lichte daling van ten opzichte van maart. Doorwerken in de bouw ondanks beperkende coronamaatregelen lijkt dus ook voor ons goed mogelijk.

Veel van onze huidige projecten zijn aangenomen voor de coronacrisis. Maar ook na de eerste paniek zijn de orders binnen blijven komen. Over de toekomst doen we geen uitspraken. Wat het derde en vierde kwartaal van 2020 en de eerste helft van 2021 ons brengt kunnen we niet voorspellen.

Protocol Samen veilig doorwerken

Natuurlijk spreken wij onze bezorgdheid uit. Maar wij bieden het hoofd aan de coronacrisis door ons aan te passen aan de anderhalve-meter-economie. Dat wij zelf het vertrouwen hebben. Dat is voor ons belangrijk. Dat we dit samen blijven doen. Op transparante wijze gaan wij in gesprek met onze klanten, aannemers en leveranciers.

Externe afspraken met klanten maken we met inachtneming van de RIVM-maatregelen. En natuurlijk is er de mogelijkheid om digitaal contact te hebben met elkaar. Leveringen van materialen door onze leveranciers mogen niet stilvallen door haperingen in het buitenland. Verduurzaming van woningen en bedrijven blijft doorgaan. Hopelijk blijft de productie op gang en behouden we het vertrouwen van onze klanten. Daar doen wij ons uiterste best voor. Met ons motto “wij maken het mogelijk” en met vertrouwen de toekomst tegemoet zien, daar gaan we voor

Meer informatie over GEDO ELEKTRO B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!