Metatronics verwerft € 250.000 lening bij Kredietunie Brabant

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Kredietunie Brabant

Leden van de Kredietunie Brabant investeren gezamenlijk in het Eindhovense Internet-of-Things-bedrijf Metatronics. Het bedrijf heeft behoefte aan extra werkkapitaal voor verdere groei en ontwikkeling.

Metatronics verwerft € 250.000 lening bij Kredietunie Brabant

Metatronics ontwikkelt en produceert sinds 2003 slimme elektronische producten voor zowel professioneel, industrieel als consumentengebruik. Producten worden steeds intelligenter, waarmee mogelijkheden tot meer intuïtief gebruik ontstaan. Voldoende reden om producten opnieuw uit te vinden en uitgangspunten opnieuw te evalueren. Zo ontstaan vernieuwende en tot de verbeelding sprekende producten. Klanten van Metatronics zijn zowel multinationals als MKB bedrijven die een partner zoeken voor de realisatie van hun innovatieve producten.

Internet of Things

Metatronics heeft technische hulpmiddelen ontwikkeld om eenvoudig en snel een grote diversiteit aan producten te ontwikkelen en te bouwen voor haar opdrachtgevers. De producten zijn bij uitstek geschikt voor Internet of Things toepassingen. Door samenwerking met partners op het gebied van big data en connectiviteit services kan Metatronics deze producten volledig van services voorzien aanbieden. Een mooi voorbeeld van klanten waarvoor dergelijke ontwikkelingen zijn gerealiseerd, zijn KPN, NS en Rabodochter MyOrder.

Community funding

Kredietunie Brabant is een coöperatie waarbinnen succesvolle ondernemers uit de regio krediet verstrekken aan collega-ondernemers met een financieringsbehoefte. Zowel kredietgever als kredietnemer zijn lid en eigenaar van deze coöperatie zonder winstoogmerk. Geen crowdfunding maar community funding. Met dit extra krediet voor het werkkapitaal is Metatronics klaar voor de volgende groeifase en profiteren leden van de Kredietunie Brabant van een gunstig rendement op hun inleg.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!