Middelpunt Midwinterwandeling 2018

Haal uw winteroutfit met wandelschoenen maar uit de kast. Op donderdag 25 januari kunt u weer meelopen met de Middelpunt Midwinterwandeling. Struin door een heuvellandschap waarna u cultuur proeft op het landgoed met het prachtigste uitzicht van Oost-Nederland.

Middelpunt Midwinterwandeling 2018

Programma

VNO-NCW Midden, organisator van de Middelpunt Midwinterwandeling, ontvangt u in de Ridderzaal van Kasteel Doorwerth met een kop koffie. Van daar uit wandelt u in gezelschap naar de Duno waar u gebruik kunt maken van de gelegenheid om op te warmen met een glaasje glühwein of een kop warme chocolademelk. Nadat de rest van de wandeling volbracht is en iedereen goed uitgewaaid is, wordt de dag afgesloten in kasteelcafé de Zalmen, waar de potten al boven het vuur hangen en er gegeten kan worden ‘wat de pot schaft’.

Aanmelden

Evenals voorgaande jaren wordt deze wandeling u aangeboden door de partners van Middelpunt. Aanmelden voor de wandeling kan via de website van VNO-NCW Midden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marsha Krosenbrink, communicatiemedewerker VNO-NCW Midden.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

RegioinBedrijf Connect RegioinBedrijf Connect november 2018

Graag nodigen wij u uit om aan te sluiten bij de zevende editie van RegioinBedrijf Connect op 13 november bij Fort Lent in Nijmegen.