Minicongres 'op naar de 10' met Q4ALL

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Q4ALL

Dit congres wat deels georganiseerd wordt door Q4ALL, geeft in korte tijd zoveel mogelijk informatie en waarde door middel van drie inhoudelijke kennissessies op het gebied van people, planet en profit. Praktische handvaten om te ontwikkelen 'naar een 10'.

Minicongres 'op naar de 10' met Q4ALL

Klanten en medewerkers zijn tevreden, alles gaat zijn gangetje. Niks aan de hand… toch? Toch wel, want het wringt. Jij wilt de klant bedienen op een manier die de concurrentie overstijgt, je weet dat je medewerkers potentie hebben die er nu niet uitkomt. Het kan ook anders. Vandaar de volgende uiting in het programma:

Wie maakt het verschil? Door Esther Schuurmans (Q4ALL)

Innovatie van producten en diensten, de kwaliteit van het team verbeteren, sales en marketingbeleid optimaliseren, anticiperen op technologische ontwikkelingen en strategische samenwerkingen aangaan zijn allemaal uitdagingen waar u mee bezig bent. Eén aspect staat centraal in alle uitdagingen en dat zijn de medewerkers van uw organisatie. Zij maken het verschil! Hoe creëer en behoud je binnen het bedrijf een top cultuur , met de WOW-factor voor klanten en medewerkers. Laat je inspireren door Q4ALL.

Slimmer, groener, schoner. Door Elske van de Fliert (ZERO-E)

Nulemissie in de keten. Duurzaamheid, CO2 emissies, milieuzonering, Euronormering. Hoe zorg je er voor dat het thema milieu een kans wordt? Is de Lean & Green Award ook ergens goed voor? Het kan en moet allemaal een stuk slimmer, groener en schoner. Dat heeft wel wat voeten in de aarde en behoeft de juiste aanpak om er optimaal van te profiteren en mee te renderen. Kom luisteren naar de praktische handvatten.

Klantbeleving anno 2016. Door Patrick Krebbekx (EBNF)

Vandaag besteld, vanavond geleverd. Bevestiging via mail, uniformiteit, duidelijkheid, bereikbaarheid. Hoe kun je als bedrijf de klant blijven bedienen op een niveau wat de concurrent overstijgt. Vaak lijkt het allemaal heel erg vanzelfsprekend, echter achter de schermen moet er wel een organisatie als geheel voor klaar worden gestoomd. Hoor hoe je dat doet.

Praktische informatie

Tijdstip: 13.30 – 19.00 uur inclusief netwerkdiner.
Locatie: Het Groene Paviljoen, Zandheuvelweg 7, 3744 MN Baarn

De organisatoren vinden het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te inspireren en bieden het minicongres daarom aan voor het speciale tarief van € 129,- (ex BTW, inclusief netwerkdiner).

Meer informatie over Q4ALL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!