Mobicoach in RTL-programma Doe Maar Duurzaam

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: MobiCoach

Nederland wordt bestempeld als een innovatief land en staat regelmatig bovenaan in de innovatieranglijsten. Vele innovaties zorgen voor duurzame technieken en verdienmodellen, zo ook bij fleetmanagement systemen.

Mobicoach in RTL-programma Doe Maar Duurzaam

Fleetmanagement systemen maken het werk van chauffeurs en planners gemakkelijker en helpen hen een hogere efficiëntie te behalen. Zo is er voor elk transportbedrijf een passend fleetmanagement systeem in te richten. Twan Goossens van MobiCoach vertelt in het TV-programma Doe Maar Duurzaam! alles over fleetmanagement systemen; de duurzame aspecten en de voordelen.

Uitzending

Alles over fleetmanagement systemen is zondag 29 mei om 12.30 te zien in de uitzending ‘Innovatie’ van Doe Maar Duurzaam!; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van ‘Energie’ tot ‘Duurzaam ondernemen’ en van ‘Milieu’ tot ‘Bouw’. Doe Maar Duurzaam! is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling wordt uitgezonden op zaterdag 4 juni 2016 om 13:30 uur op RTL7.

Meer informatie over MOBICOACH B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!