Mobiele desinfectie unit van Cumulus nu beschikbaar

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Cumulus

Bij Cumulus merken ze dat veel bedrijven wat extra's willen doen om hun personeel te beschermen. Een extra mogelijkheid om de infectiedruk te verlagen door bacteriën en virussen te doden met het vernevelen van waterstofperoxide.

Mobiele desinfectie unit van Cumulus nu beschikbaar

Cumulus is al enkele jaren actief als leverancier van vernevelingapparatuur voor chemicaliën en desinfecteermiddelen.

Zo heeft Cumulus al geruime tijd contact met AirinsCare. AirinsCare heeft een uniek product in de vorm van een waterstofperoxide welke op biologisch afbreekbare basis gestabiliseerd is. Door dit middel te vernevelen zorgt ervoor dat u de ruimte ontsmet en de infectiedruk verlaagt. Voordeel van het vernevelen is dat het zelfs op plekken komt waar conventionele methoden van ontsmetting niet komen. Doorgaans kan binnen een periode van 30 minuten een ruimte gedesinfecteerd zijn, zonder dat er nat moet worden afgenomen!

Al geruime tijd onderzoek, versnelde lancering

Het ontwikkelen van dergelijke middelen en bijbehorende apparatuur gaat niet snel. De partijen in deze samenwerking zijn echter al geruime tijd bezig met het testen van het middel en het vernevelen middels de desinfectie units. Nu hebben deze partijen zich echter gedwongen gevoeld om de uitrol van deze vorm van desinfecteren te versnellen.  Waterstofperoxide doodt namelijk ook virussen zoals Corona. Omdat Cumulus wil bijdragen aan een gezond binnenklimaat vonden ze het nodig om door te pakken en u deze mogelijkheid te bieden.

Beperkt aanbod

Helaas heeft Cumulus wel een beperkte capaciteit om ruimtes te ontsmetten. De versnelde lancering en de hoge vraag zorgt voor een krapte van het aanbod. Momenteel heeft het bedrijf per direct slechts vier machines voor ontsmetting op locatie.

Voor de werking van het product verwijzen we u naar de website

Mocht u gebruik willen maken van de desinfecteerdiensten of meer vragen hebben neem dan nu contact op met Cumulus.

Meer informatie over CUMULUS NEDERLAND B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!