Multipond toont innovaties op de Empack 2018 in Brussel

  • Industrie

Op 3 en 4 oktober vindt de Empack 2018 in Brussel plaats. Multipond is een van de deelnemers en toont op dit evenement een aantal nieuwe innovaties.

Multipond toont innovaties op de Empack 2018 in Brussel

Nieuwe Multipond Multihead weger met gepatenteerd 3D camera systeem Argus

Multipond heeft met de MP14-2400-2500-J multihead weger een optimale oplossing ontwikkeld voor de fresh food industrie.

De Multipond is uitgevoerd met het gepatenteerde Argus 3D camera systeem. De twee camera’s en 3D software maken een voortdurende diagnose van de productstroom boven op de Multipond. Eventuele product ophopingen of ‘gaten’ inde belegging op de Multipond worden vroeg herkend en op basis hiervan corrigeert de Multipond software automatisch de product stromen. Dit is met name voor moeilijke producten een ontwikkeling die leidt tot een hogere performance met meer uptime en minder rejects in de verpakkingslijn! Tevens regelt het systeem zichzelf in, waardoor geen specialisten nodig zijn om de Multipond te bedienen.

Deze Multipond J-generatie weger is gebouwd naar de hoogste hygiëne matstaven, conform USDA en EHEDG richtlijnen, en is daardoor optimaal te reinigen en bovendien IP69 waterdicht.

Nieuwe Multipond Overgavesysteem

Multipond heeft haar Multihead gekoppeld aan de nieuwe technologie in haar nieuwste Overgavesysteem en is ook gebouwd conform USDA en EHEDG richtlijnen. Deze machine is volledig IP67 waterdicht.
Met deze ontwikkelingen bevestigt Multipond opnieuw haar positie als een van de toonaangevende innovators op de markt voor multihead weegautomaten. Alle componenten, van de weegcel tot het frame, worden in eigen huis gefabiceerd, exact op elkaar afgestemd en gemonteerd. Daarmee verdient Mulitpond met recht het predicaat “Made in Germany”

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!