MVO-Bedrijfsbezoek aan Heros Sluiskil

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Switch

Heros Sluiskil, Bouwend Nederland Afdeling Zeeland en Switch organiseren voor ondernemers in het MKB een bedrijfsbezoek bij het Zeeuwse bedrijf op 9 oktober vanaf 14:00 uur.

MVO-Bedrijfsbezoek aan Heros Sluiskil

Ondernemers uit het MKB worden hiermee geïnspireerd om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (verder) in de praktijk te brengen. Tijdens het bedrijfsbezoek krijgt u te zien en te horen wat het bedrijf Heros Sluiskil onderneemt onder de slogan Duurzaam Denken en Doen. Deelname is gratis. Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Dat kan via de website van Switch

Praktische MVO-informatie

Ondanks de economische krimp blijft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog op de agenda staan bij veel ondernemers uit het MKB. Met het programma MVO Loont biedt Switch ondernemers uit het MKB praktische informatie en inspiratie, o.a. met bedrijfsbezoeken.

Kijken bij elkaar is voor ondernemers een doeltreffende methode om geïnspireerd te raken. Het programma MVO Loont wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de provincie Zeeland.

Meer informatie over HEROS SLUISKIL B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Meer informatie over Switch:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!