N.V. Westerscheldetunnel organiseert ‘Nacht van de tunnel’

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: N.V. Westerscheldetunnel

Vanwege het grote succes organiseert de N.V. Westerscheldetunnel voor de zevende keer het evenement de Nacht van de tunnel. Op dinsdag 8 september a.s. vindt de eerste nacht van een reeks van drie plaats.

N.V. Westerscheldetunnel organiseert ‘Nacht van de tunnel’

Net als vorig jaar hebben de leden van Mijn Tunnel een uitnodiging ontvangen voor dit unieke kijkje achter de schermen. Het thema veiligheid staat tijdens deze nacht centraal. Op dinsdag 6 oktober en dinsdag 3 november worden de tweede en derde Nacht van de tunnel georganiseerd.

De N.V. Westerscheldetunnel sluit tijdens het maandelijks onderhoud één tunnelbuis af. Dit betekent dat in de andere buis het verkeer tijdelijk in twee richtingen rijdt. Een geschikt moment om onze klanten rond te leiden in de tunnel. De leden van Mijn Tunnel, een community binnen de website, hebben per e-mail een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden voor dit unieke evenement. In korte tijd waren alle drie de nachten volgeboekt. In totaal zijn er 300 plaatsen beschikbaar, 100 deelnemers per avond.

Veiligheid staat voorop

De Nacht van de tunnel staat in het teken van veiligheid. Deelnemers krijgen een presentatie van het management en nemen een kijkje bij de tunneloperator in de tweede bedieningsruimte. Vervolgens gaan ze met de bus de tunnel in. Hier bekijken ze een dwarsverbinding tussen beide tunnelbuizen, die bedoeld is als vluchtroute tijdens calamiteiten. De brandweer van Borsele en Terneuzen zijn aanwezig met de zogeheten Snelle Interventie Voertuigen (SIV) die speciaal voor de Westerscheldetunnel zijn aangeschaft. De deelnemers krijgen uitleg over deze voertuigen, de samenwerking met de Westerscheldetunnel en over de hulpposten die zijn uitgerust met blusapparatuur en een intercom. Kortom: een unieke ervaring voor onze klanten.

U bent van harte uitgenodigd op: dinsdag 8 september, 20.00 uur op Kantoor Zuid in Terneuzen.

Meer informatie over N.V. WESTERSCHELDETUNNEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!