NAP Transport biedt betrouwbaar verkeer van en naar Food Valley regio

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: NAP Transport

Een product van A naar B brengen. Het lijkt misschien eenvoudig, maar niets is zo gecompliceerd als het ‘op tijd’ leveren van goederen. Als consument zijn we blij verrast als onze bestelling een dagje eerder wordt geleverd dan voorspeld.

NAP Transport biedt betrouwbaar verkeer van en naar Food Valley regio

Voor bedrijven kan te vroeg leveren juist problemen met zich meebrengen zoals een tekort aan opslagcapaciteit of een tekort aan personeel op die dag. Te laat leveren is uiteraard voor iedereen uit den boze. We willen onze goederen just-in-time, op de juiste plek en onder de juiste voorwaarden.

Volledige ontzorging van uw transport vraagstuk

NAP Transport ontzorgt haar klanten volledig. Zij nemen de complete regie van de ladingstroom over. NAP Transport is sinds 1986 actief als transportbedrijf. Zij verzorgen vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen het transport van zeecontainers naar de Food Valley regio (Ede, Veenendaal, Barneveld) en verder richting Oost Nederland tussen de A1 en A12. Daarnaast rijden zij voor verschillende opdrachtgevers vrachten vanuit de regio naar elders in Nederland of Europa en andersom.

Zeecontainervervoer

Steeds meer bedrijven hebben hun productie of afnemers in het Verre Oosten. Om de geproduceerde goederen op een kostenefficiënte manier naar Nederland te brengen, wordt veelal gebruik gemaakt van zeecontainervervoer. Zo’n zeecontainer moet echter binnen de vrije laad/los tijd uit de haven zijn, maar de klant heeft dan vaak nog geen gelegenheid om te lossen. Dan heb je de expertise van NAP Transport nodig. Als klant geef je aan wanneer je de container op de plaats van bestemming wilt hebben en NAP Transport regelt de rest.

Documenten check

Om dit te organiseren, moeten alle import en export documenten in orde zijn, je moet een voormelding doen, zodat de haven weet wie er komt laden en lossen én alle commerciële vrijstellingen moeten betaald zijn voordat de container de haven verlaat. Een precisie klus dus. Afhankelijk van de beste oplossing kiest NAP Transport voor een vervolg van het transport over de weg of via de binnenvaart. NAP Transport werkt hierin samen met Inland Terminals. Zij halen de container op en parkeren hem op hun terrein, zodat maximaal gebruik gemaakt kan worden van de beschikbare vrije dagen van de zeecontainer en zonder extra bijkomende kosten. Op het moment dat de klant wil lossen, zorgt NAP Transport dat de container voor de deur staat.

Direct vervoer

NAP Transport staat niet alleen bekend om het zeecontainervervoer, maar zij verrichten ook ongeregeld vervoer voor diverse opdrachtgevers. Bedrijven kunnen een vracht aanbieden óf een auto in eigen regie nemen. Om leegrijden tot het minimum te beperken en de CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden, is ook hierbij de planning van cruciaal belang. Ritten worden zoveel mogelijk gecombineerd, routes worden nauwkeurig uitgestippeld en goederen worden op tijd afgeleverd, want afspraak is afspraak. Dat is waar NAP Transport voor staat!

Auteur: Olga Heeren

Meer informatie over NAP INTERNATIONAAL TRANSPORT B.V., J.A.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!