Nationale eHealthweek 2017 wordt afgesloten met afterparty

  • Farma & Zorg
  • Bron: Health Valley

Op 27 januari 2017 is de eerste officiële afterparty van de nationale eHealthweek. Dit evenement wordt georganiseerd door Rockstart, the global startup machine, en partners. De bijeenkomst vindt plaats op Novio Tech Campus in Nijmegen, in het hart van Health Valley.

Nationale eHealthweek 2017 wordt afgesloten met afterparty

Tijdens het evenement kondigt een aantal sprekers nieuwe innovaties aan die ontwikkeld zijn in Nijmegen en omgeving. Lucien Engelen, directeur van het Radboud REshape center zet zijn visie uiteen over de toekomst van de gezondheidszorg. Daarnaast wordt officieel de nieuwe ronde voor de Dutch Health Hackathon aangekondigd.

Sterke regio

De regio Nijmegen zal tijdens het evenement duidelijk maken dat Nederland een topplek is om je te vestigen als digital health startup. Nederlanders spreken goed Engels, hebben een directe en progressieve aanpak, ons zorgsysteem behoort tot de besten ter wereld en we lopen voorop in het naar de markt brengen van innovaties in de zorg.

In Nijmegen wordt dit eens ter meer duidelijk. Bedrijven uit vijf verschillende continenten zijn gevestigd op de Novio Tech Campus in het Rockstart Programma. Door de aanwezigheid van het Health Valley netwerk worden hun innovaties versneld. Om dit te bespoedigen hebben de gemeenten Arnhem en Nijmegen een bedrag van 50 miljoen ter beschikking gesteld om ondernemendheid in onder andere deze sector langdurig te stimuleren.

Over de Nationale eHealthweek afterparty

De afterparty wordt georganiseerd en ondersteund door Rockstart, Novio Tech Campus, Health Valley, Radboudumc, Kadans Science Partner, Gemeente Nijmegen en Provincie Gelderland.

Digitale gezondheidszorg toegankelijker en bekender

De nationale eHealthweek is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving. Onder deze naam worden meer dan 200 evenementen georganiseerd door het hele land. Doel is om digitale gezondheidszorg toegankelijker en bekender te maken voor iedereen.

Meer informatie over Health Valley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!