Nederlands Loodswezen benoemt nieuwe commissaris

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Nederlands Loodswezen

De aandeelhoudersvergadering van Nederlands Loodswezen B.V. heeft de heer Matthieu Borsboom, viceadmiraal b.d. benoemd als commissaris van Nederlands Loodswezen B.V. vanaf 1 juni 2017 voor een periode van drie jaar.

Nederlands Loodswezen benoemt nieuwe commissaris

De heer Borsboom kent een lange carrière bij defensie en bekleedde de functie van Directeur Defensie Materieel Organisatie (DMO) toen hij eind 2015 afzwaaide. Borsboom is leider, energiek, innovatief, integer en bruggenbouwer. Zijn kennis en ervaring is van grote toegevoegde waarde voor Nederlands Loodswezen B.V. De raad van commissarissen bestaat vanaf 1 juni 2017 uit de heer Rudi de Meyer, mevrouw Lorike Hagdorn en de heer Matthieu Borsboom. 

Succeswens

Nederlands Loodswezen B.V. bedankt de heer Hans Kombrink die na vier termijnen van 3 jaar afscheid neemt als commissaris. Hij heeft daarmee het maximaal aantal termijnen bereikt. Zijn inbreng in de afgelopen 12 jaar is van onschatbare waarde geweest en wij wensen hem alle goeds toe voor de toekomst. Wij zien uit naar een vruchtbare samenwerking met de nieuwe samenstelling van de raad.

Meer informatie over LOODSWEZEN REGIO SCHELDEMONDEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!