Nederlandse automotive industrie presenteert zich op IAA 2017 Frankfurt

  • Automotive
  • Bron: Automotive Campus Helmond

Uit de samenwerking tussen het RAI Industry Platform en AutomotiveNL is een mooie traditie aan het ontstaan. Voor de 2e maal presenteert de Nederlandse automotive industrie zich op het “Holland High Tech Paviljoen” op de IAA Frankfurt 2017, van 12 tot en met 17 september.

Nederlandse automotive industrie presenteert zich op IAA 2017 Frankfurt

New Mobility World Hal 3.1

Deze keer met een collectieve stand in de 'New Mobility World’, waar de unieke samenwerking tussen onderwijs, overheid en het bedrijfsleven (triple helix) van de  Nederlandse automotive sector volledig tot zijn recht zal komen.

Dit Nederlandse paviljoen van ruim 900 m2 is de grootste landelijke presentaties van de IAA 2017. De exposerende toeleveranciers richten zich primair op de Automotive OEM & First Tiers.

Door de wereldwijd leidende positie van de Duitse automotive industrie in technologie en styling wordt de IAA door insiders als meest belangrijkste ter wereld aangemerkt.

Buiten een miljoenenpubliek, aan bezoekers, via internet of TV, vindt u hier vooral de eerste twee persdagen- en twee daaropvolgende vakdagen, vanuit de “OEM’s” en “First-Tiers” alle “decisionmakers”.

Deelnemers

De bedrijven en organisaties die zich op onze stand presenteren zijn, in willekeurige volgorde: Ministerie IenM, HAN, Flitsmeister, TomTom, AND, Jedlix, PIB’s E-Mobility, NXP & TU Eindhoven A-Team, Additive Industries, AXXOR, MTEE, ARRK-SGP, New Cosmos & TU Twente Green Team, GL Plastics, DSM & TU Delft Forze VII, Stahl, IMS, TATA Steel, Innolux, Van Wees, Cleantron, CLEPA, Polyscope & Claut, Lloyds & Symbol, AWL-Techniek, Aludium, TASS International, PAL-V en Automotive Campus Helmond met Team Fast en Lightyear.

Op de kaart

De Nederlandse automotive toeleveranciers en Smart Mobility-deelnemers zetten tijdens de twee persdagen (12 + 13 september 2017), de aansluitende twee vakdagen (14 + 15 september 2017) alsmede het aansluitende consumentenweekend (16 + 17 september 2017) Nederland als High Tech Automotive land op de kaart.

De pers- en vakdagen van de beurs zijn ook voor u een uitstekende ontmoetingsplaats om uw laatste innovaties te presenteren aan zowel de wereldwijde automobielfabrikanten, als aan hun “First-Tier”-toeleveranciers.

Collectieve stand

Met een stand in het “Holland High Tech Paviljoen” presenteert Nederland zijn unieke mogelijkheden in hal 3.1. Centraal gelegen en met beschikking over een gezamenlijke bar, keuken, zitjes, bediening en professionele uitstraling. Tijdens deze 2e IAA Frankfurt editie zullen we extra uitpakken qua Hollandse uitstraling en activiteiten!

Innovatiekracht

De Nederlandse toeleverindustrie speelt een belangrijke rol in de internationale personen- en vrachtwagenwereld. De innovatiekracht, betrouwbaarheid en kwaliteit van Nederlandse hightech automotive producten wordt internationaal geroemd en veelal als voorbeeld gesteld.

Nederland heeft een vitale automotive sector. Diverse onderwerpen staan in het brandpunt van de belangstelling van de internationale Automotive industrie en hebben een grote groeipotentie. In dichtbevolkte landen zoals Nederland zijn de eisen op het gebied van stedelijke mobiliteit, intelligente stadsplanning en milieuvriendelijke vervoersoplossingen hoog. Nederlandse oplossingen om CO2-uitstoot en andere emissies te beperken lopen uiteen van het lichter fabriceren van voertuigen tot elektrische en hybride aandrijflijnen en slimme mobiliteit.

Bron: Raivereniging

Meer informatie over AUTOMOTIVE CAMPUS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Meer informatie over RAI AutomotiveNL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!