Nederlandse CEO's helpen groeiondernemers dromen realiseren

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Kamer van Koophandel

Groeiondernemers kunnen in de Amsterdam Arena op 4 oktober in gesprek met Nederlandse CEO’s over hun ambities en dromen. Ook spreken onder andere Richard Branson en Bear Grylls tijdens 'Inspiration 360' in het Ziggodome.

Nederlandse CEO's helpen groeiondernemers dromen realiseren

Het middagprogramma start om 15:30 uur. Drie snel groeiende ondernemers, Jeroen te Wierik van Azerty en Judith de Ruijter en Nikki Hateley van A Little Lovely Company, delen hun groei-ervaringen, hun survivals. Azerty s een e-tailer en levert computers en elektronica in Nederland en België. Jeroen: “We zijn groot geworden met het leveren van computeronderdelen. Daarmee hebben we een fijnmazig distributienetwerk opgezet van leveranciers die tegen een goede prijs met een goede service snel kunnen leveren. We hebben veel hobbels moeten nemen, maar het moeilijkste vonden we toch dat je op een gegeven moment zaken los moet laten. Jarenlang hebben mijn partner en ik veel zaken zelf geregeld binnen de organisatie en dan is het opeens tijd om dat over te dragen. Niet gemakkelijk. Ga ik een bedrijf leiden of blijf ik die meewerkend voorman?”

Hard gegroeid

Ontwerpster Judith de Ruijter startte met Nikki Hateley in 2013 hun gezamenlijke avontuur: A Little Lovely Company. Met oog voor design maken ze persoonlijke decoraties. Het bedrijf is in slechts twee jaar tijd uitgegroeid van twee naar meer dan 65 werknemers,” aldus Judith: “we groeien op eigen geld, wat erin komt, wordt geïnvesteerd. Dat is wel een uitdaging. Een paar maanden geleden groeiden we zo hard, dat er te weinig financiële armslag was om de vraag aan te kunnen voldoen. Dat hebben we in goed en open overleg met onze producent in China aangepakt.”

Kaarten middag- en avondprogramma

Het middagprogramma wordt georganiseerd door nlgroeit, een initiatief van het Ministerie van Economische zaken, de Kamer van Koophandel en NLevator. Geïnteresseerde groeiondernemers kunnen zich voor het middag- én avondprogramma aanmelden via www.nlgroeit.nl. De kosten voor de nlgroeit VIP kaart Inspiration360 bedragen € 500,- (ex BTW), inclusief diner, zitplaatsen rond het podium en parkeerkaarten.

Meer informatie over Kamer van Koophandel Kantoor Eindhoven:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!