NEN 7510 certificering behaald door Javelin ICT

  • Technologie
  • Bron: Twice

Javelin ICT, gevestigd in hub Twinning op de TU/e campus, heeft na het ISO 27001 certificaat, ook het NEN 7510 certificaat behaald. Met deze twee certificeringen op zak laat het bedrijf zien dat het de dataveiligheid op orde heeft.

NEN 7510 certificering behaald door Javelin ICT

Het gaat er hierbij om dat de dataveiligheid van zowel klanten in de zorg, als van het eigen bedrijf op een structurele en aantoonbare manier is geborgd.

Wat is NEN 7510?

De NEN 7510 norm is een norm voor informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland. Omdat in de zorg regelmatig gevoelige gegevens van patiënten worden uitgewisseld, is informatiebeveiliging in deze sector essentieel. Wanneer een bedrijf in het bezit is van een NEN 7510 certificaat, wordt aangetoond dat zorgvuldig, verantwoord en vertrouwelijk wordt omgegaan met privacygevoelige gegevens van patiënten of cliënten.

Doordat Javelin ICT nu beschikt over een NEN 7510 certificaat, kan zij dus verzekeren dat gevoelige informatie bij haar altijd beschermd is en laat ze zien dat ze oog heeft voor de speciale behoeftes die zorginstellingen op dit gebied hebben.

Javelin ICT als ICT-partner

Als ICT-partner biedt Javelin ICT een ruim aanbod aan ICT-oplossingen op gebieden als netwerkbeheer, systeembeheer, ICT-infrastructuur en algemene ICT-dienstverlening. Bent u op zoek naar een betrouwbare ICT-partner of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorginstelling? Javelin ICT helpt u graag bij al uw wensen en vragen! Neem gerust vrijblijvend contact met hen op door het online contactformulier in te vullen of te bellen naar 040 – 850 3000. Gezamenlijk kijkt ze naar welke strategie het beste past bij uw wensen en toekomstvisie.

Meer informatie over TWICE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!