Nieuw Bosch Culinair evenement op 1 november

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Convention Bureau Brabant

De Restaurant Alliantie ‘s-Hertogenbosch organiseert op zondag 1 november voor de eerste keer het culinaire evenement TasteXL. Dit nieuwe evenement is onderdeel van de Gastvrijheidscampagne van de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Nieuw Bosch Culinair evenement op 1 november

TasteXL heeft als doel bezoekers te verrassen met culinaire hoogstandjes in restaurants én op Bossche locaties of attractiepunten. De alliantie werkt hiervoor samen met studenten van de HAS Food & Design.

Samenwerking HAS

Tijdens deze nieuwe deze ‘tasty tour’ verkennen gasten de verrassende Bossche binnenstad en genieten zij van de Bossche gastvrijheid en culinaire hoogstandjes van vier verschillende restaurants. Daarnaast worden de smaakpapillen geprikkeld met trendy bites naar concept en receptuur van de HAS (Food & Design) op Bossche locaties. Drie studenten van de HAS zullen zich – onder begeleiding van leermeesters van de Alliantie en met hulp van leerlingen van het Koning Willem I College - de komende weken buigen over de locaties, ingrediënten en presentatie van de bites

Stad als decor

Gasten worden ontvangen op het voorplein van het Noordbrabants Museum waarna zij in vier restaurants een gerecht en een drankje geserveerd krijgen. Tijdens de wandeling door de binnenstad zullen zij bovendien op drie plaatsen worden verrast met een trendy bite, afgestemd op de locaties Bastion Oranje, Bastionder, Parade en op een verrassend eindpunt.

Deelnemende restaurants: Allerlei, Artisan, Breton, FFSwanjéé, KEK, Le Méridien, LUX, Da Peppone, Pilkington’s, Pollevie, Sushi Lounge, In den Zevenden Hemel en Ries.

Datum en tijd: zondag 1 november, 11.00-17.00 uur. Prijs p.p. € 49,50 (incl. 4 gerechten, 4 drankjes, 3 bites en een topervaring kado!).

Meer informatie en tickets online via: www.tastexl.nl of facebook/tasteXL

Meer informatie over VisitBrabant Convention Bureau:

Bekijk het complete instantieprofiel

Meer informatie over HAS Hogeschool:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!