Nieuw onderhoudscontract Zorggroep Maas & Waal voor RTP Elektrotechniek

Zorggroep Maas & Waal heeft er voor gekozen om de samenwerking met RTP Elektrotechniek B.V. te continueren. De afgelopen jaren is de uitvoering van het onderhoud positief verlopen. Genoeg reden voor een vernieuwing van het onderhoudscontract.

Nieuw onderhoudscontract Zorggroep Maas & Waal voor RTP Elektrotechniek

Het vernieuwde onderhoudscontract heeft betrekking op de eerstkomende 3 jaar met een optionele verlenging van 2 keer 1 jaar. Met het opnieuw aangaan van een jarenlange samenwerking spreekt Zorggroep Maas & Waal hun vertrouwen uit. Uiteraard is RTP hier zeer content mee.

Diverse locaties Zorggroep Maas & Waal

De onderhoudswerkzaamheden in opdracht van Zorggroep Maas & Waal hebben betrekking op de locaties in het Maas en Waalse gebied. Uitvoering van het preventief onderhoud vindt o.a. plaats aan de brandmeldinstallatie, automatische deurinstallaties, liftinstallatie en elektrische installaties.

Over RTP Elektrotechniek

RTP Elektrotechniek adviseert, ontwerpt en installeert al meer dan 100 jaar elektrotechnische netwerken voor de utiliteitsbouw en industrie. Denk aan de aanleg van brandmeldinstallaties, telefonie en datanetwerken, camerabeveiliging, alarminstallaties en (nood)verlichting in bedrijfspanden, overheidsgebouwen, scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook aan alle elektrotechnische werkzaamheden rondom een industrieel proces. 

Meer informatie over RTP ELEKTROTECHNIEK B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!