Nieuw onderkomen biedt Lantech ruimte voor groei en ambitie

Lantech ontwikkelt, assembleert en vermarkt haar moderne verpakkingsmachines sinds kort vanuit een nieuw onderkomen aan de Sluisweg in Malden. “Na 25 jaar gevestigd te zijn geweest in Cuijk biedt deze toekomstgerichte stap ruimte aan onze groei en ambitie”, licht Bob Lemmen van Lantech de verhuizing toe.

Nieuw onderkomen biedt Lantech ruimte voor groei en ambitie

Foto: Bob Lemmen

Logistiek gezien biedt het pand volgens hem een grote meerwaarde. Lemmen: “Het hele complex biedt de ruimte alle afdelingen op elkaar af te stemmen. De hal is opgedeeld in twee segmenten, het kantoorgedeelte is een stuk groter en we hebben onze eigen logistieke stroom kunnen bepalen. Niet geheel onbelangrijk is dat de bereikbaarheid vanaf de snelweg is toegenomen en dat we nog verder kunnen uitbreiden.”

Ruimte om te groeien

Lantech heeft in het nieuwe onderkomen ruimte en faciliteiten gecreëerd om verdere groei te realiseren. Op de locatie zijn momenteel 150 mensen werkzaam en Lemmen verwacht dat er de komende tijd nog meer mensen nodig zullen zijn. “Onze mensen werken er dagelijks aan om het verpakken van het eindproduct van klanten te vereenvoudigen en te optimaliseren”, benadrukt Lemmen trots.

Belangrijke innovaties

In de loop der jaren is Lantech hard gegroeid en heeft het middels belangrijke innovaties sterke verbeteringen op het gebied van doosopzetters, casepackers, inpakunits, dozensluiters, trayopzetters, dekselopzetters, stapelrandsluiters en palletwikkelaars geïntroduceerd. Lemmen: “Door het toepassen van het ‘lean’-concept kunnen we bovendien snel schakelen en leveren we vanuit Malden rond de duizend machines per jaar.”

Vertrouwen

Dat de sector vertrouwen heeft in een leverancier als Lantech, blijkt volgens Lemmen onder meer uit de ervaring dat klanten blijven terug komen. “We zitten dicht op de markt, kijken naar wat klanten willen, waar ze naar op zoek zijn en hoe ze het maximale rendement uit hun investering kunnen halen. We zijn op de goede weg en deze richting blijven we volgen.”

Respect, gezelligheid en hard werken

Met meer dan 45 jaar ervaring staat Lantech dus midden in de markt, waarbij het sterk reageert op de trends op verpakkingsgebied. En ondanks de groei ademt Lantech nog steeds de sfeer van een familiebedrijf. “We blijven een platte organisatie, bieden ruimte om mee te denken en mogelijkheden voor opleiding en bijscholing. Mensen lopen hier met plezier rond. Respect, gezelligheid en hard werken zijn onze pijlers”, besluit een positief gestemde Bob Lemmen.

Meer informatie over LANTECH:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!