Nieuw online platform YGIS voor infraprojecten

  • Technologie
  • Bron: AGEL adviseurs B.V.

De tijd van stapels tekeningen en overvolle vergadertafels is voorbij als het aan AGEL adviseurs B.V. ligt. Samen met Van de Beek Kabels-leidingen hebben zij YGIS ontwikkeld: een online geografisch infrastructuur informatiesysteem. Met het systeem kunnen infraprojecten zeer geavanceerd en compleet in kaart worden gebracht.

Nieuw online platform YGIS voor infraprojecten

De kracht van het platform is volgens de ontwikkelaars, dat het een impuls geeft aan de aanbesteding, engineering en uitvoering van projecten.

Brede mogelijkheden YGIS

Het platform biedt een uitgebreide tekenfunctionaliteit, diverse exportmogelijkheden (o.a. excel en PDF), het geïntegreerd raadplegen van informatiebronnen en naadloze uitwisseling met CAD-systeem. Daarnaast is de informatie device onafhankelijk en online beschikbaar en krijgt de gebruiker inzicht in de KLIC-data.

Bezoek AGEL adviseurs BV op InfraTech

Het systeem is te zien tijdens de InfraTech die deze week wordt gehouden in Rotterdam. De beurs die compleet in het teken staat van infrastructuur, is de grootste van Nederland op dit gebied. Thema van dit jaar is ‘Future Proof’. Tot het eind van de beurs aanstaande vrijdag, is YGIS te zien op stand 1.001 van AGEL adviseurs B.V.

Meer informatie over AGEL ADVISEURS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!