Nieuw QuickLoad™ railsysteem Renishaw verbetert snelheid en capaciteit

  • Technologie

Met genoegen maakt Renishaw de introductie bekend van het QuickLoad™ railsysteem als onderdeel van zijn reeks opspansystemen voor metingen. Het QuickLoad railsysteem is ontwikkeld voor gebruik op coördinatenmeetmachines en biedt een stabiele productopspanpositie in combinatie met de QuickLoad voetplaten.

Nieuw QuickLoad™ railsysteem Renishaw verbetert snelheid en capaciteit

De voetplaten passen met behulp van snelspanmagneten en paspennen aan beide zijden van de rail. De uitwisselbare opzet van de rail en platen is erop gericht de machine-operator maximaal in staat te stellen om producten vlot te inspecteren en vrij te geven.

QuickLoad railsysteem

Het QuickLoad railsysteem wordt toegevoegd aan de bestaande QuickLoad productfamilie, zoals de QuickLoad Corner (QLC) serie voor visiontoepassingen, ontworpen voor eenvoudiger, sneller en foutloos opspannen. Het QuickLoad systeem werkt met de toonaangevende Renishaw voetplaten van hard-geanodiseerd aluminium, voorzien van letter- en cijfermerken en verkrijgbaar met M6 of op aanvraag M4, M8 of ¼-20 schroefdraad.

Meer snelheid en capaciteit

Bij gebruik met de uitgebreide selectie bijpassende gemerkte modulaire elementen en de FixtureBuilder software kan de gebruiker dankzij de letters en cijfers op de platen producten steeds weer op dezelfde manier opstellen. Het QuickLoad railsysteem biedt een snelle, gemakkelijke en herhaalbare methode waarmee gebruikers op meerdere platen producten kunnen opstellen voor inspectie en dan aan de rail kunnen plaatsen om de capaciteit te maximaliseren.

Meer informatie over RENISHAW BENELUX B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!