Nieuwbouw De Rooi Pannen feestelijk geopend

  • Onderwijs & Training
  • Bron: de Rooi Pannen

Peter Swinkels (voorzitter BZW) en Tiny Pheninckx (bestuursvoorzitter De Rooi Pannen) hebben maandag 14 januari de nieuwbouw van De Rooi Pannen in Eindhoven geopend.

Nieuwbouw De Rooi Pannen feestelijk geopend

Na een periode van anderhalf jaar voorbereiden en een jaar bouwen is de bestaande locatie uitgebreid met 3.500 m². “Even een stuk aanbouwen bleek veel meer te betekenen dan de meeste mensen denken”, vertelde Tiny Pheninckx in zijn toespraak. “Het onderwijs moest gewoon doorgaan en we wilden de kleinschaligheid hoog in het vaandel houden. Dat is gelukt en de nieuwbouw is zelfs eerder opgeleverd dan gepland.”

Rondleiding

Met een druk op de rode knop, een flitsend filmpje, een glas champagne en een confettikanon werd de nieuwbouw symbolisch geopend. Vervolgens konden alle aanwezigen de nieuwbouw met eigen ogen bekijken tijdens een rondleiding. Zowel het MBO als het VMBO heeft vele moderne (praktijk)voorzieningen gekregen.

Door de uitbreiding zitten alle opleidingen van de Rooi Pannen in Eindhoven nu royaal in hun jas wat betreft lesruimtes en andere faciliteiten. Inmiddels heeft elke opleiding zijn plek gevonden en vertoeven de leerlingen in een uitdagende leeromgeving. Na de rondleiding werd er nog gezellig nagekletst onder het genot van een drankje en hapje, natuurlijk verzorgd door de leerlingen.

Meer informatie over De Rooi Pannen :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!