Nieuwe app voor centrum Oss

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: VVV Noordoost-Brabant

Tijdens het symposium voor centrumondernemers op 30 maart in het gemeentehuis, is de app centrum Oss gepresenteerd. De app is een samenwerking tussen Stichting Centrummanagement Oss en VVV Oss.

Nieuwe app voor centrum Oss

De app biedt een aantrekkelijk overzicht van de bezienswaardigheden, evenementen, recreatieve routes, overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden en praktische informatie over Oss en omstreken. Ook is er een overzicht van winkels en horeca in het centrum in de app opgenomen.

Directe informatie

Een handig hulpmiddel voor de bezoeker, om zich voorafgaand aan een bezoek te oriënteren op wat Oss te bieden heeft. Ook tijdens het bezoek of verblijf fungeert deze app als praktische, mobiele reisgids. De "om mij heen"-functie geeft aan wat er in de directe omgeving van de bezoeker te beleven is. De app bevat ook een actueel overzicht met het nieuws uit Oss door een unieke connectie met Kliknieuws van de Winter Media groep.

Gegevens aanpassen

De app is gratis te downloaden via de App Store, Google Play of Windows Store. De informatie over uw onderneming is ook gratis. Inmiddels zijn de gegevens, inclusief een foto, van een groot aantal centrumondernemingen opgenomen. Mocht uw informatie nog ontbreken of wilt u deze aanpassen dan kunt u contact opnemen met VVV Oss, bij voorkeur via e-mail: info@vvvoss.nl.

Meer informatie over VVV Noordoost-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!