Nieuwe Audi A6 Business Edition bij Van Mossel

  • Automotive
  • Bron: Van Mossel Groep

Audi introduceert de A6 Limousine en Avant in Business Edition-uitvoering. Deze modellen hebben een standaarduitrusting die elke (zaken-)reis zo aangenaam en comfortabel mogelijk maakt: van MMI navigatie via parkeerhulp plus tot en met metallic lak en meer.

Nieuwe Audi A6 Business Edition bij Van Mossel
  • Extra comfort en luxe voor de Audi A6 en A6 Avant
  • Brede motorenkeus: vier- en zescilinder benzine- en dieselmotoren
  • Nieuwe maatwerkpakketten voor een zeer individuele Audi A6

Het complete pakket extra’s wordt aangeboden tegen een zeer scherpe meerprijs en daardoor is de A6 Business Edition er al vanaf € 48.550. Ook nieuwe ‘maatwerkpakketten’ maken een zeer individueel getinte Audi A6 mogelijk.

De A6 Business Edition is leverbaar met een keur aan motoren: de 2.0 TFSI, de 2.8 V6 FSI en de dieseluitvoeringen 2.0 TDI (136 pk en 177 pk) en 3.0 V6 TDI (204 pk). Alle versies maken elke trip aangenaam en efficiënt doordat MMI navigatie, MMI radio plus, het Audi sound system, het bestuurdersinformatiesysteem en telefoonvoorbereiding basis standaard zijn. Zelfs het inparkeren is comfortabel dankzij de Audi parkeerhulp plus. Ook diefstalalarm en metallic- of pareleffectlak zijn altijd inbegrepen. Bovendien zijn alle versies uitgevoerd met een automatische transmissie.

Aantrekkelijke prijsstelling

De A6 Business Edition valt ook op door de zakelijk verantwoorde prijsstelling. De 2.0 TFSI Limousine is er vanaf € 48.550 (Avant: € 51.540). De prijzen van de dieseluitvoeringen beginnen bij € 49.160 voor de A6 Limousine 2.0 TDI (Avant: € 52.330). De Audi A6 in Business Edition-uitvoering is met onmiddellijke ingang, maar in gelimiteerde oplage beschikbaar.

Nog meer maatwerk

Eveneens nieuw voor de A6-reeks is de komst van vijf maatwerkpakketten. Het aanbod omvat Sport, Comfort, Sound en Connect. Deze uitgebreide pakketten zijn afzonderlijk of in combinatie met elkaar te bestellen. Zo zijn ook zeer individuele wensen perfect in te vullen. Hiervoor én voor alle informatie over bijvoorbeeld leasing kunt u natuurlijk altijd bij Van Mossel Groep terecht!

Meer informatie over MOSSEL AUTOMOTIVE GROEP, VAN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!