Nieuwe directeur Centre of Expertise Biobased Economy

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Centre of Expertise Biobased Economy

Petra Koenders, voormalig directeur Centre of Expertise Biobased Economy (CoE BBE), draagt het stokje tijdelijk over aan Elaine Toes. Zij is inmiddels gestart als interim directeur bij het CoE BBE tot de definitieve vacature vervuld is.

Nieuwe directeur Centre of Expertise Biobased Economy

Petra Koenders spreekt op de website van de Centre of Expertise Biobased Economy over haar vertrek:

“Per 1 mei 2017 is er wat veranderd bij het CoE BBE. Na ruim 4 jaar gebouwd te hebben aan de transitie naar een biobased economy, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Met enorm veel energie en plezier heb ik mijn functie als directeur bij het CoE BBE binnen Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences mogen uitvoeren. Samen met mijn team en vele andere betrokkenen in en buiten het onderwijs, hebben we de afgelopen jaren samen de biobased economy goed op de kaart gezet. Hier ben ik dan ook ontzettend trots op. 

Hierbij wil ik het stokje overdragen aan Elaine Toes, zij is inmiddels gestart als interim directeur bij het CoE BBE tot de vacature vervuld is. Een gedreven persoon met veel kennis over maatschappelijke ontwikkeling en beroepsonderwijs wat haar zeer geschikt maakt voor deze functie. Voorheen was Elaine Toes werkzaam als directielid Social Studies bij Avans Hogeschool, tevens als lid van de stuurgroep van het Expertisecentrum Veiligheid.

Ik wens Elaine Toes en het CoE BBE team heel veel succes maar vooral plezier met het verder uitbouwen van het CoE BBE. Tevens wil ik bij deze iedereen bedanken waar ik de afgelopen jaren zeer prettig mee heb samen mogen werken. Ik kan jullie als laatste melden dat ik de biobased wereld niet ga verlaten, per 1 juni start ik als directeur bij de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom. Wellicht komen we elkaar in de toekomst weer tegen! "

Meer informatie over Centre of Expertise Biobased Economy:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!