Nieuwe directeur Regionaal Bureau Toerisme Arnhem Nijmegen

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen

Per 1 maart 2017 start Herre Dijkema als statutair directeur Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen/VisitVeluwe. Hij volgt hiermee Jurriaan de Mol op. Herre Dijkema was de afgelopen jaren directeur financiën en organisatie bij VVV Nederland.

Nieuwe directeur Regionaal Bureau Toerisme Arnhem Nijmegen

Foto: Herre Dijkema (RBT KAN)

Adjunct Directeur Hanneline Oosting-Adriaansens is verheugd over de aanstelling van Herre Dijkema. "Zijn goede kennis van de toeristisch-recreatieve sector, het publiek private netwerk en van het gastheerschap, de VVV organisatie, in combinatie met zijn financiële achtergrond zijn een grote waarde voor onze organisatie. Ik kijk met veel plezier uit naar onze samenwerking en de wijze waarop hij de relatie met onze gemeenten, toeristisch-recreatief bedrijfsleven en overige (inter) nationale stakeholders verder uitbouwt."

Groei vrijetijdseconomie

Herre Dijkema heeft veel zin in zijn nieuwe functie: “Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBTKAN)/ VisitVeluwe heeft de afgelopen jaren al heel veel bereikt met haar collectieve marketingaanpak die ze samen met overheden en het toeristisch-recreatief bedrijfsleven uitvoert. Ik zie er naar uit om daar samen met de medewerkers van het bureau verder uitvoering aan te geven en zo een bijdrage te leveren aan een groei in de vrijetijdseconomie in de regio Arnhem Nijmegen en de Veluwe.“

VisitVeluwe

Kerntaak van RBT KAN is het verzorgen van de (toeristische) marketing van de regio Arnhem Nijmegen in binnen- en buitenland. Daarnaast vervult de organisatie de rol van gastheerschap met het merk VVV. In 2015 richtte RBT KAN de business unit VisitVeluwe op om zo ook de toeristische marketing van de Veluwe vorm te geven.

Meer informatie over RBT, Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Meer informatie over Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!