Nieuwe editie RegioinBedrijf Zuidoost-Brabant

  • Regionale ontwikkeling

Nu de voorbereiding voor de REWIN-Gids bijna is afgerond, is RegioinBedrijf begin juli gestart met de productie van de nieuwe editie voor de regio Zuidoost-Brabant.

Nieuwe editie RegioinBedrijf Zuidoost-Brabant

Regioinbedrijf verzorgt voor meerdere regio’s in Nederland een regionaal B2B-platform, daarop worden de belangrijkste ontwikkelingen, organisaties, projecten en meer uit de regio in kaart gebracht. Relevante informatie van en voor onderwijs, ondernemers en overheid wordt gebundeld en dagelijks geactualiseerd.

Naast een online platform wordt twee-jaarlijks een naslagwerk samengesteld. Voor Zuidoost-Brabant is gestart aan een nieuwe editie. Het komende half jaar zal informatie verzameld worden over de nieuwste ontwikkelingen, bestaande en nieuwe organisaties die iets te betekenen hebben voor de regio.  

Gezamenlijk met het bedrijfsleven, onderwijs, gemeenten en relevante instanties wordt door middel van dit platform gewerkt aan de versterking van de economie in het ‘Brainport-gebied’.

RegioinBedrijf Naslagwerk

In het naslagwerk wordt informatie gebundeld over de regionale economie, bestaande uit:

  • Economische kerncijfers
  • Een wegwijzer naar relevante instanties
  • Inzicht in onderwijs en arbeidsmarkt
  • Informatie over wat de verschillende gemeenten in de regio te bieden hebben
  • Uitgebreide presentaties van het bedrijfsleven uit verschillende sectoren.

Elke regio heeft belangrijke economische pijlers, deze worden via RegioinBedrijf uitgebreid in beeld gebracht. Voor de regio Zuidoost-Brabant zijn de belangrijkste sectoren Automotive, Food en Innovatie en Technology (High Tech).

Wilt u meer informatie over deelname dan kunt u contact opnemen met RegioinBedrijf te Drongelen. Tel. (0416) 286 186, E-mail: online@regioinbedrijf.nl

Meer informatie over REGIOINBEDRIJF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!