Nieuwe huisvesting van Orangeworks in Oss opgeleverd

Op bedrijventerrein Vorstengrafdonk in Oss is afgelopen vrijdag het nieuwe pand van Orangeworks opgeleverd. Eigenaar Jan de Wringer van Orangeworks ontving uit handen van Peter Holleman, Hoofd planontwikkeling bij Heembouw, de symbolische sleutel van het pand namens het projectteam.

Nieuwe huisvesting van Orangeworks in Oss opgeleverd

Heembouw realiseerde in 8 maanden tijd het nieuwe pand, dat bestaat uit een bedrijfshal van 10.192m² met kantoor van 1.678m² en mezzanine van 413m². Habeon Architecten maakte het ontwerp.  

Over Orangeworks

Orangeworks ontwerpt, fabriceert en installeert procesequipment voor de voedingsmiddelen industrie en verkoopt en installeert deze wereldwijd. Het bedrijf maakt een stevige groei door. Op de nieuwe locatie in Oss worden de bestaande productielocaties uit Mill en Veghel samengevoegd, wat zal zorgen voor meer efficiency.

Nieuwbouw Orangeworks Oss

Directeur Koen Verstegen van Orangeworks is zeer tevreden over het eindresultaat. ’Het is een mooi en open gebouw. De productiehal en kantoor zijn door middel van glas met elkaar verbonden, wat zorgt voor verbinding en transparantie. Met het Keltenbos direct voor de deur, biedt het onze medewerkers een aantrekkelijke werkplek. Bovendien heeft deze locatie de mogelijkheid om onze verdere groei op te vangen.’

Meer informatie over Heembouw Bedrijfsruimten Zuid :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!