Nieuwe naam voor Heurkens & van Veluw

  • Industrie
  • Bron: Heurkens & van Veluw

Over een aantal maanden gaat de naam Heurkens & van Veluw verdwijnen. Het bedrijf gaat dan verder onder de naam Dumaco. Dat zal wennen zijn voor de leveranciers met wie al jarenlang wordt samengewerkt. “Uiteindelijk zullen onze leveranciers alleen maar profijt hebben van de overname”, aldus plant manager Jorg Blankers.

Nieuwe naam voor Heurkens & van Veluw

Dumaco bestaat uit 7 plaatbewerkingsbedrijven. Deze bevinden zich in Woerden, Montfoort, Varsseveld, Kampen, ’s-Gravenpolder, Oss en Hardinxveld-Giessendam. Dankzij de buy and build strategy zullen er de komende jaren nog meer locaties bijkomen. Doordat we nauw met de 6 andere locaties samenwerken biedt dit mogelijkheden voor onze leveranciers. Zij kunnen hun omzet binnen de Dumaco Groep aanzienlijk vergroten. We zullen materialen zoals kokers, platen en buizen bijvoorbeeld in grotere volumes inkopen.

Jorg: “Vorig jaar sloten wij materiaalcontracten van 300 ton, en dat is nu verdubbeld. Deze aantallen zullen alleen maar groter worden. Bovendien beveel ik onze leveranciers aan bij andere de locaties van Dumaco, waardoor het aantal opdrachten aanzienlijk zal stijgen. Dit is niet alleen fijn voor de leveranciers zelf, maar ook voor de andere bedrijven van Dumaco. Zo hoeven ze niet zelf op zoek te gaan naar leveranciers en dat versnelt het productieproces.”

Grotere orders

Dankzij de overname kunnen we nu ook een betere prijs uitonderhandelen bij onze leveranciers. Zo zullen we in de toekomst bijvoorbeeld in plaats van 1 kantbank 5 kantbanken bestellen. Hierdoor hebben we een sterker uitgangspunt.

Jorg: “Ik verwacht dat de relaties met onze leveranciers de komende jaren nog beter worden dan ze al zijn. Dankzij de Dumaco Groep zal de plaat- en metaalindustrie alleen maar groeien en daar plukken alle partijen de vruchten van.”

Meer informatie over HEURKENS & VAN VELUW B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!