Nieuwe podcasts BOM nu online te beluisteren

'Brabant: broedplaats voor medische innovaties' en 'Brabantse pioniers voor duurzamer voedsel', dat zijn de onderwerpen van de twee nieuwe podcasts van de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij in samenwerking met het Financieele Dagblad (FD).

Nieuwe podcasts BOM nu online te beluisteren

De podcasts maken onderdeel uit van de serie Impactvol Ondernemen in Brabant. 

Brabant: Broedplaats voor medische innovaties

Langer gezond leven, dat willen we allemaal. In Noord-Brabant werken overheid, bedrijven en wetenschappers nauw samen om die ambitie vorm te geven, met de ontwikkeling van nieuwe technologieën en andere businessmodellen. Dat is het thema dat wordt besproken in deze podcast. Aan het woord komen Marc Jansen van de BOM, Carmen van Vilsteren, boegbeeld van de topsector Life Sciences & Healthen en Brigitte Drees van het Pivot Park. 

Brabantse pioniers voor duurzamer voedsel

Plantaardige eiwitten als vervanger voor gehakt. Zelfsturende landbouwkarretjes als groen alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen. Brabantse bedrijven pionieren met innovaties voor een duurzamere voedselketen. In deze podcast komen onder andere Linda van Mierlo van de BOM en Paulus Kosters van Cosun aan het woord. 

Samenwerking gaat door

Dit najaar komen de BOM en het FD met nog twee podcasts in deze serie. Daarin staan de thema's energristransitie en digitalisering centraal. 

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!