Nieuwe samenwerkingen voor Best Golf

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Best Golf

Best Golf is samenwerkingsverbanden aangegaan met Premium Benelux Golf Courses, Open Golf Club en Millennium Golf. Met het aangaan van deze samenwerkingen zijn er voor full members vergaande kortingen te verkrijgen.

Nieuwe samenwerkingen voor Best Golf

Premium Benelux Golf Courses  en Open Golf Club

Zo biedt Premium Benelux Golf Courses onder andere 35% korting op greenfee op alle bij PBGC aangesloten banen. Dit zijn er inmiddels 16, waarvan 12 Belgische-, 3 Nederlandse- en 1 Luxemburgse golfbaan.
Premium Benelux Golf Courses  organiseert de Open Golf Club Trophy, om elke golfspeler in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg  kennis te laten maken met de golfbanen van PBGC, die voor de meeste leden van Best Golf nog geheel onbekend zijn, en om aan iedereen een gelijke kans op kwalificatie te geven. Ook lage handicappers komen volledig aan hun trekken in deze toernooi-reeks.

Open Golf Club (OGC) biedt 25% korting op greenfee op alle eigen golfbanen. Deze banen zijn meer gesitueerd in Frankrijk en Spanje; zo kunnen leden van Best Golf op hun vakantiebestemming ook voordelig golfen.

Millennium Golf

Vergeet ook ons samenwerkingsverband met Millennium Golf niet. De voorwaarden blijven onverkort van kracht; u speelt gratis op deze mooie golfbaan op slechts 70 min. rijden van Best. Reden genoeg om dit jaar een paar bezoekmomenten in te bouwen.

Toekomstplannen

Best Golf is naast de eerder genoemde samenwerkingen in gesprek met andere golfbanen om samenwerkingsvormen te ontwikkelen en deze uit te bouwen.

Zoals u merkt is Best Golf op vele fronten bezig haar leden in de watten te leggen. Wij hopen nu en in de toekomst de mogelijkheden in het lidmaatschap te blijven uitbouwen en nog meer extra waarde voor onze leden te creëren.

Meer informatie over BEST GOLF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!