Nieuwe vestiging Van Oers Agro in Roosendaal

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Van Oers

Al ruim veertig jaar ondersteunt Van Oers Agro agrarische klanten in Zundert met accountancy, fiscaal advies en bedrijfsadvies. Vanaf nu kunnen klanten ook terecht op de nieuwe vestiging in Roosendaal.

Nieuwe vestiging Van Oers Agro in Roosendaal

Beide vestigingen bedienen alle agrarische takken. Van Oers Agro in Roosendaal specialiseert zich in melkvee en akkerbouw, terwijl Van Oers Agro in Zundert zich voornamelijk richt op boomkwekerij en zachtfruit.

Inspelen op veranderingen

De wet- en regelgeving in de agrarische sector verandert constant. Als ondernemer is het lastig om op de hoogte te blijven van alle wijzigingen, hoewel ze soms ingrijpende gevolgen kunnen hebben voor uw onderneming. Denk hierbij aan agrarische subsidies, mestwetgeving, pachtovereenkomsten, ondersteuning bij de ruilverkaveling of de toepassing van actuele landbouwwetgeving. U zult hier tijdig op in moeten spelen, om uw bedrijf up-to-date te houden.

Voorkom verrassingen

In Roosendaal staat een team van agrarisch specialisten voor u klaar. Zij komen uit uw sector en weten daardoor precies wat er speelt. Elke dag ervaren we dat aan de keukentafel de belangrijkste beslissingen worden genomen. Wij komen dan ook graag bij u langs voor het bespreken van de jaarcijfers, fiscale adviezen of voor strategische beslissingen. We denken graag met u mee bij het uitvoeren van plannen, waarbij deskundig advies altijd op één staat. Zo kunt u zich weer focussen op het ondernemen.

Meer weten?

Neem contact op met één van de Agro-specialisten van Van Oers via (0165) 58 26 00. Of ga langs op een van de vestigingen.

Meer informatie over OERS ACCOUNTANCY & ADVIES ROOSENDAAL, VAN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!