Nieuwe website voor Roordink bedrijfswagens

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Roordink bedrijfswagens

Roordink lanceert nieuwe website

Nieuwe website voor Roordink bedrijfswagens

Roordink bedrijfswagens merkt dat het ook in deze branche steeds belangrijker wordt om online goed vindbaar te zijn. Daarom is achter de schermen de laatste periode hard gewerkt aan een compleet nieuwe Roordink website. Deze website beschikt over de laatste technische vernieuwingen en is daarmee voorbereid op de toekomst.

De nieuwe website is vooral bedoeld om u te informeren over de producten en diensten. De vertrouwde pagina met nieuw afgeleverde voertuigen zal ook te vinden zijn op de nieuwe website. Deze wordt wekelijks, zoniet dagelijks bijgewerkt met de nieuwste voertuigen vanuit alle vestigingen.

Direct contact leggen met de medewerkers van Roordink? Kijk dan op de team pagina. Hier vindt u de aanspreekpunten binnen de verschillende vestigingen, zodat u direct contact legt met de juiste persoon. Het is ook mogelijk om direct een werkplaatsafspraak te maken.

Op zoek naar een gebruikte bedrijfswagen? Bezoek dan vooral de occasionpagina binnen de website. Hier wordt dagelijks de nieuwe voorraad gebruikte bedrijfswagens toegevoegd.

Roordink houdt u graag op de hoogte van het laatste nieuws. Hiervoor hebben zij een speciale nieuws pagina ingericht. Het spreekt voor zich dat u het laatste nieuws ook via onze social media kanalen kunt vinden.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar www.roordink.nl

Meer informatie over ROORDINK BEDRIJFSWAGENS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!