Nieuwe website Werkplaats voor medezeggenschap (WVM)

  • Technologie
  • Bron: Werkplaats voor medezeggenschap

Op 26 januari heeft de Werkplaats voor medezeggenschap de nieuwe website www.wvm.info in gebruik genomen.

Nieuwe website Werkplaats voor medezeggenschap (WVM)


De nieuwe website is qua look-and-feel verfrissend veranderd en ook de inhoud is aangepast en verbeterd. Bezoekers kunnen meer informatie vinden. Inhoud die hen kan helpen om medezeggenschap binnen hun bedrijf te vergroten. Ook de navigatiestructuur en de zoekfunctie zijn sterk verbeterd.

Nieuws staat centraal op de site. Op de homepage en in de rubriek Actualiteiten is informatie te vinden over actuele onderwerpen binnen OR-land. Nieuw op de website is de webshop, waar men o.a. de WVM waaiers over actuele onderwerpen kan bestellen.

Nathalie Ipenburg, communicatie en marketing adviseur WVM: “De opbouw van de site is nu duidelijker, waardoor je beter kunt zoeken binnen de site én we zullen beter vindbaar zijn via de zoekmachines. De website zal ons helpen een duidelijker gezicht te krijgen naar buiten toe”.

De site zal in de toekomst verder uitgebouwd worden met nieuwe onderdelen.

Over WVM
De Werkplaats Voor Medezeggenschap (WVM) is een zelfstandig opererend bureau. Wij begeleiden al ruim 35 jaar ondernemingsraden uit diverse sectoren door middel van trainingen op maat, inhoudelijke begeleiding bij adviestrajecten en (team) coaching voor ondernemingsraadsleden.

WVM is een door het GBIO erkend scholingsinstituut.

Meer informatie over WVM (WERKPLAATS VOOR MEDEZEGGENSCHAP):

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!