NIOW is lid geworden van de NRTO

  • Onderwijs & Training
  • Bron: NIOW

Trainingsbureau voor taal en tekst NIOW is lid geworden van de brancheorganisatie Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Door het lidmaatschap hoopt NIOW een impuls te geven aan haar kwaliteitsbeleid.

NIOW is lid geworden van de NRTO

De NRTO is de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding en is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland. De raad is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media.

Beter functionerende arbeidsmarkt

Een onlangs uitgebracht statement 'Iedereen aan de slag' is hier een goed voorbeeld van. Het doel van dit statement is om te komen tot een evenwichtige, ontwikkelingsgerichte en inclusieve arbeidsmarkt. De NRTO wil een kwalitatief erkend en herkend hoogstaand, flexibel en gevarieerd onderwijs-, opleidings-, trainings-, EVC en examenaanbod realiseren.

Binnen de NRTO staat kwaliteit centraal. Leden hanteren de Algemene voorwaarden, onderschrijven de gedragscode en zijn aangesloten bij de Geschillencommissie. Alleen onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders die voldoen aan de eisen van de gedragscode NRTO en deze gedragscode onderschrijven kunnen lid worden. Trainingsbureau NIOW geeft met het lidmaatschap van de NRTO een extra impuls aan haar kwaliteitsbeleid.

Meer informatie over NIOW:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!