Nominatie dronepiloten SPIE voor innovatieprijs UNETO-VNI

  • Industrie
  • Bron: SPIE

SPIE is genomineerd door brancheorganisatie UNETO-VNI voor de Innovatie Award, die tijdens hun lustrum op 27 september voor het eerst wordt uitgereikt.

Nominatie dronepiloten SPIE voor innovatieprijs UNETO-VNI

Inspecties met drones besparen kosten en tijd en zijn veiliger. Met de drone kunnen nu ook moeilijk bereikbare plekken geïnspecteerd worden. Het verkrijgen van de dronelicentie en de ambities van SPIE voor het werken met de drone, zijn eerder dit jaar, net als de andere negen genomineerde projecten, door De Techniek achter Nederland uitgelicht als voorbeeld voor de sector.

Beoordeling

De genomineerde projecten zijn de meest gelezen projecten op de website van De Techniek achter Nederland. De selectie van 10 is gemaakt door de hoofdredacteuren van de gerenommeerde vakbladen K&S en E&I. Zij hebben de projecten beoordeeld op innovatie, vakmanschap, ondernemerschap en samenwerking in de keten.

Stemronde

De eerste online stemronde is van start gegaan, waarna er een top-3 overblijft. SPIE wil uiteraard in die top 3 komen, dus de organisatie roept op een stem uit te brengen! Dat kan via deze link: https://www.uneto-vni.nl/innovatie-award.

Op 27 september geeft de top-3 een korte pitch over zijn of haar project, waarna de deelnemers van het evenement ter plekke op hun favoriet stemmen. Voor de winnaar staan mooie prijzen klaar, dus help SPIE naar de top 3!

Meer informatie over SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING TERNEUZEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!