Noord-Brabant sterk vertegenwoordigd op transportbeurs München

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: BRIM Breda

Van 9 tot 12 mei 2017 vindt in München (Duitsland) de tweejaarlijkse beurs 'Transport Logistic' plaats. Op 10 mei kleuren de provincie Noord-Brabant, Logistiek Midden-Brabant, Logistiek Platform Zuid Oost Brabant, BOM, REWIN en Vijfsterren logistiek de beurs rood/wit.

Noord-Brabant sterk vertegenwoordigd op transportbeurs München

De Transport Logistic-beurs was in 2015 met een aantal van 2050 exposanten uit 62 landen en meer dan 55.000 bezoekers de belangrijkste beurs in Europa voor logistiek, mobiliteit, IT en supply chain management.

Brabants symposium

Om 15.00 uur kunt u het Brabantse symposium ‘Data + Logistiek’ (beurslocatie: A.42 Halle A4) bezoeken. ICT en (big) data toepassingen maken logistieke ketens slimmer en efficiënter. Hein Fleuren, hoogleraar Operations Resarch aan Tilburg University en verbonden aan de Jheronimus Academy of Data Science (JADS), vertelt u meer over data analyse. Verder krijgt u van een Brabantse ondernemer toelichting op een praktijkvoorbeeld.

Beursstand regio West-Brabant

Stipt om 16.00 uur sluiten we het Brabant Programma af met een internationale netwerkborrel in de beursstand van de regio West-Brabant. (beurslocatie: 309 Halle A4)

Matchmaking programma

Matchmakingspecialist Baanders Export biedt rond de beurs een speciaal matchmaking programma aan voor Brabantse ondernemers. Door ondersteuning van de overheid kunt u hieraan met korting deelnemen. Neem dan contact op via info@baandersexport.nl, of kijk op de website voor meer informatie.

Is na het lezen van deze uitnodiging uw interesse gewekt? Of heeft u verdere vragen? Neem dan contact op met mw. Dieuwke Piebenga via dpiebenga@brabant.nl.

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!