Noord-Veluws netwerkevent 'Energiebesparing bij bedrijven'

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Regio Noord-Veluwe

Bedrijven die investeren in energiebesparende maatregelen hebben flinke kostenbesparingen en verstevigen hun concurrentievermogen. Daarmee geven ze tevens invulling aan de minimale wettelijke besparingsplicht. Benieuwd hoe andere bedrijven dat hebben gedaan?

Noord-Veluws netwerkevent 'Energiebesparing bij bedrijven'

Kom dan naar het Netwerkevent 'Energiebesparing bij bedrijven' op dinsdag 6 december 2017 en laat u inspireren door Ed Nijpels en leer van de ervaringen van collega ondernemers.

Innovatiecentrum Groene Economie Noord-Veluwe (IGEV) is als organisator trots om Ed Nijpels te mogen verwelkomen als keynote speaker. Ed Nijpels was onder andere lid Tweede Kamer, Commissaris van de Koningin Friesland en is voorzitter van het commissie Borging SER Energieakkoord. Nijpels zal in zijn lezing in gaan op de noodzaak van energiebesparing bij bedrijven, maar vooral ook over de kansen die dit biedt voor de economie.

Gelderse vertaling van het SER Energieakkoord

Na de lezing van Nijpels gaan Jan Jacob van Dijk (gedeputeerde provincie Gelderland) en Ronald Cleijsen (voorzitter Noord Veluws Ondernemers Overleg) in op de Gelderse vertaling van het SER Energieakkoord, de regionale aanpak en het belang van de ondernemers op de Noord-Veluwe.

Aansluitend kunt u deelnemen aan twee deelsessies, verdeeld over twee rondes:

  1. Financiering van energiebesparende maatregelen
  2. Praktijkervaringen van andere ondernemers
  3. Energiebesparende maatregelen volgens Wet Milieubeheer en de erkende maatregelenlijsten
  4. De Gelderse aanpak: stimulering bedrijven

Na afloop is er voldoende gelegenheid om, onder het genot van een drankje, te netwerken en met elkaar van gedachten te wisselen.

Locatie en aanmelding

Het event vindt plaats op dinsdag 6 december 2016 van 14.15 – 17.30 uur in Hotel Van der Valk Harderwijk. U kunt zich tot 2 december aanmelden via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u, een week voorafgaand aan het event, een bevestigingsmail met daarin het definitieve programma, een routebeschrijving en de deelnemerslijst.

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!