Nu-Swift Experience op beurs Facilitair en Gebouwbeheer

  • Technologie

Vanwege het 45 jarig bestaan pakt Nu-Swift flink uit op de beurs Facilitair en Gebouwbeheer op 25 en 26 januari in Utrecht. Op de beurs kunnen bezoekers terecht in de Nu-Swift Experience. De belevenis wordt georganiseerd in samenwerking met powermanagementbedrijf Eaton.

Nu-Swift Experience op beurs Facilitair en Gebouwbeheer

Wat moet je doen als er brand uitbreekt in een gebouw en de verlichting valt uit? Uit onderzoek blijkt dat slechts 38 procent van de aanwezigen de statische nooduitgangsborden herkent en een gebouw op de juiste wijze verlaat. De stand is speciaal ingerecht om zelf te kunnen ervaren hoe het voelt om te vluchten in het donker. En wat de meerwaarde van noodverlichting in een dergelijke situatie is. 

Adaptief evacuatiesysteem

Tevens presenteren beide bedrijven tijdens de vakbeurs innovatieve ontwikkelingen op het gebied van adaptieve evacuatiesystemen. Standaard statische noodverlichting wijst mensen onder alle omstandigheden naar dezelfde vluchtroute. Dat is niet altijd de veiligste route. Het adaptieve evacuatiesysteem van Eaton past zich aan naar de daadwerkelijke omstandigheden. In combinatie met bijvoorbeeld een ontruimingsinstallatie kan het systeem op basis van realtime informatie onder alle omstandigheden de veiligste route aangeven. Niet alleen bij brand, maar ook bij andere incidenten.

Aanmelden beurs

De Nu-Swift Experience is te vinden in hal 12 stand D35. Aanmelden is kosteloos en zorgt ervoor dat bezoekers niet bij de entree van de beurs hoeven te wachten.

Meer informatie over NU-SWIFT BRANDBEVEILIGING B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!