Office Cabling Systems exposant bij vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Vandaag, morgen en vrijdag vindt de alom bekende vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats in de jaarbeurs in Utrecht. Office Cabling Systems uit Woudrichem, totaalleverancier in kabelmanagement, is aanwezig als exposant. Wat kun je volgens hen verwachten bij een bezoek?

Office Cabling Systems exposant bij vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Er zijn van die producten waarvan je eigenlijk niet beseft dat ze bestaan. Toch mis je ze als ze er niet zijn, omdat ze simpelweg zorgen voor groot gemak. OCS – Office Cabling Systems biedt deze producten aan. De totaalleverancier in kabelmanagement biedt op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2018 unieke oplossingen voor bekabeling in drie thema’s: werk, vergaderen en lounge.

Innovatieve oplossingen

Je smartphone of tablet opladen, een stopcontact wegwerken in het aanrechtblad of een werkplek met voldoende stroompunten zonder te struikelen over allerlei stroomdraden. “Ons assortiment staat garant voor een nette, opgeruimde en veilige (werk)omgeving. Altijd en overal.” vertelt oprichter André de Jager enthousiast. “Al 15 jaar bieden we onder andere op- en inbouw units die stuk voor stuk innovatieve oplossingen bieden om elektra en data en/of multimedia-apparatuur op een mooie en praktische wijze van stroom te voorzien. Denk hierbij aan onder andere de Bachmann opbouwunit Desk 2, inbouwunit Coni en de innovatieve Wireless Charger.”

Werk, vergaderen en lounge

Op de Office Cabling Systems stand zijn de producten in drie omgevingen geplaatst waar bezoekers het gehele concept kunnen uitproberen. Een ergonomische bureau-opstelling in het wit, waarbij alle elektrificatieproducten in het zwart mooi afsteken bijvoorbeeld. Wil je even wachten op je telefoon terwijl deze oplaadt, haal dan een kopje koffie of thee bij de barista, om zelf plaats te nemen aan de vergadertafel of lounge. In alle drie de omgevingen beleef je het gehele concept waardoor de functie en het gebruiksgemak van de producten niet aan je voorbij kunnen gaan.

Meer informatie over OFFICE CABLING SYSTEMS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!