Office Cabling Systems (OCS) komt met jubileumactie

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Office Cabling Systems (OCS)

Zo'n 15 jaar geleden verkocht oprichter en directeur Andre de Jager de eerste OCS bureaudoorvoeren verkocht. Inmiddels is er veel veranderd; met 15 werknemers zet de organisatie zich iedere dag in om kabelmanagement vraagstukken aan te pakken.

Office Cabling Systems (OCS) komt met jubileumactie

Om het jubileum met haar klanten te vieren, komt OCS met een jubileumactie. Er wordt voor orders gedurende 15 werkdagen – van 4 t/m 22 september – geen verzendkosten gerekend op orders binnen Nederland. Dit geldt voor alle bestellingen via OCS, van duurzame vloerdozen tot de handige Bachmann-units. Deze feestactie wordt automatisch verrekend. Klanten hoeven hier dus niets voor te doen.

  • Jubileumactie: 15 werkdagen geen verzendkosten
  • Looptijd: 4 september tot en met 22 september

Voorwaarden

Deze actie geldt op orders die in alle redelijkheid volgens de algemene verkoopvoorwaarden in de periode van 4 t/m 22 september 2017 binnen Nederland kunnen worden geleverd met DHL Parcel of eigen vervoer van OCS. Spoedorders of koerierskosten zijn uitgesloten van deze actie. Eventuele in rekening gebrachte vrachtkosten door de (elektrotechnische) groothandel bij levering via de groothandel zijn niet voor rekening van OCS en vallen daarom niet onder deze actie.

Meer informatie? neem contact op via (0183) 309425 of via e-mail op info@ocsystems.nl.

Meer informatie over OFFICE CABLING SYSTEMS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!