Office Cabling Systems ontwerpt subtiele usb-laders

Office Cabling Systems uit Giessen heeft onlangs twee nieuwe usb-laders voor extra oplaadgemak op of in een (tafel)blad ontworpen. De usb-laders zijn dusdanig klein en subtiel dat ze geen overbodige ruimte innemen en tevens niet als storend worden ervaren voor het oog.

Office Cabling Systems ontwerpt subtiele usb-laders

Het minimalistische design van deze twee nieuwe usb-oplaadpunten van Office Cabling Systems leent zich perfect voor openbare ruimten, horecagelegenheden, loungeruimten, openbaar vervoer of zelfs de wachtkamer. Want ook daar wordt tegenwoordig gewerkt of even snel een e-mail beantwoord. Een volle batterij is dan een must.

Chip on desk

Opbouwunit Chip on desk is een handig, klein mobiel oplaadpunt. Met een 2-voudige 4A USB charger laden smartphones en tablets binnen een mum van tijd op. Het compacte ontwerp en de eenvoudige bevestigingsklem zorgen ervoor dat dit product op bijna ieder werkblad kan worden gemonteerd.

Power Dot Micro

De Power Dot Micro is de kleinste inbouwunit in zijn soort. Met een diameter van slechts 30 mm en diepte van 33,6 mm haal je maximaal vermogen uit dit minimalistische design. De 2 USB oplaadpoorten hebben een maximaal vermogen van 2A/5V.

Meer informatie over OFFICE CABLING SYSTEMS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

The Santa's Club WELCOME TO SANTA'S CLUB

Met je collega’s, vrienden of zakenrelaties je eigen kerstpakket shoppen?