Olympisch kampioen komt naar Zeeland

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: SportZeeland

Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe komt op 7 september op uitnodiging van Het Olympisch Netwerk Zeeland en DAM7 naar Zeeland voor een Masterclass over het thema ‘de weg naar het Olympisch goud'.

Olympisch kampioen komt naar Zeeland

Dorian van Rijsselberghe is een Nederlandse windsurfer. Hij werd in 2011 wereldkampioen en in 2012 Olympisch kampioen in de RS:X-klasse. Ook heeft hij de vlag gedragen tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen 2012 in London.

De masterclass zal plaatsvinden voorafgaand aan de opening van de PWA (World Cup Windsurfen) bij zeil- & surfcentrum de Brouwersdam.

Programma:

15.30 uur Aankomst deelnemers masterclass
16.00 – 17.30 uur Masterclass met Dorian van Rijsselberghe
17.30 – 19.00 uur Netwerken met hapje en drankje
19.00 – 20.00 uur Rondleiding event DAM7 / PWA
20.00 uur Opening event DAM7 / PWA

Dorian van Rijsselberghe gaat met de aanwezige sporters, coaches en trainers in gesprek over het thema ‘de weg naar het Olympisch goud’. Centraal staat: ‘Welke begeleiding heb je nodig om de top te behalen?’

Aanmelden

Aanmelden kan voor zaterdag 31 augustus 2013 via info@sportzeeland.nl. Graag vermelden met hoeveel personen u aanwezig zult zijn en ook de namen van deze personen doorgeven.

U heeft de mogelijkheid om 2 plaatsen te reserveren. Voor eventuele extra kaarten en/of meer informatie kunt u contact opnemen met Joost Hopmans of 0118 – 670835.

De bijeenkomst vindt plaats op de Brouwersdam (na aanmelding ontvangt u het adres en een routebeschrijving). Deelname is gratis.

 

Meer informatie over SportZeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!