Omnisport Apeldoorn bestaat 10 jaar! Een moment om te vieren

Dit jaar bestaat één van onze prachtige evenementlocaties, Omnisport Apeldoorn, 10 jaar! In deze 10 jaar is er veel gebeurd.

 Omnisport Apeldoorn bestaat 10 jaar!  Een moment om te vieren

Wij blikken terug op de hoogtepunten van Omnisport Apeldoorn.

Een kleine terugblik

Op 12 oktober 2000 werd het besluit genomen om Omnisport te gaan bouwen. In 2006 werd er gestart met de bouw, waarna het in 2008 geopend werd. De steun van de Koninklijke Wieler Unie en de Atletiek Unie heeft hier een grote rol in gespeeld.  

Sindsdien hebben er mooie evenementen plaatsgevonden in deze unieke locatie. Zo was er het WK Baanwielrennen in 2011 en 2018 en was deze locatie het startpunt van de Giro d’Italia in 2016. Ook hebben vele andere (topsport)evenementen gebruik gemaakt van onze faciliteiten. Omnisport Apeldoorn heeft de A-status. Hiermee zijn zij de enige accommodatie in Nederland waar Europese en Wereldkampioenschappen baanwielrennen en atletiek mogen worden gehouden.

Niet alleen is Omnisport Apeldoorn een sportevenementlocatie, het is ook een locatie met zakelijke mogelijkheden. Zo heeft het VVE Congres hier plaatsgevonden en staat Buitengewoon Business voor komende maand op de agenda.
Vernieuwde website

Om te vieren dat Omnisport 10 jaar bestaat, hebben wij een aantal weken geleden een vernieuwde website gelanceerd. Deze website staat nu meer in het teken van de locatie en haar zakelijke mogelijkheden, in plaats van dat het alleen de geplande evenementen toonde. De website laat nu meer de professionaliteit zien die de locatie in huis heeft!

Bekijk hier de website.

Wist u dat…

… er bijna 300 evenementen georganiseerd zijn in Omnisport?

… dat dit alleen het aantal evenementen in 2017 was?

… in 2015 de wielerbaan vernieuwd is?

… deze in 2016 in gebruik is genomen?

… u bij Omnisport ook meetings met een sportief tintje kunt organiseren?

Wij feliciteren het team van Omnisport Apeldoorn met haar 10-jarig bestaan.

Ook organiseren bij Omnisport Apeldoorn of één van onze prachtige andere beurs- en evenementlocaties? Vraag dan ons locatiemagazine aan.

Meer informatie over LIBÉMA:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!