Onderwijsinstelling Tilburg University lanceert Career Portal

Op 27 augustus 2018 wordt de Career Portal van Tilburg University gelanceerd: een platform dat studenten de mogelijkheid biedt om op een eenvoudige manier in contact te komen met bedrijven die academische bijbanen, stages en startersfuncties aanbieden.

Onderwijsinstelling Tilburg University lanceert Career Portal

In samenwerking met het internationale bedrijf JobTeaser biedt de Tilburg University Career Portal talloze mogelijkheden die exclusief te gebruiken zijn voor alle studenten van Tilburg University. Het aanmaken van een persoonlijk profiel biedt studenten de mogelijkheid tot het filteren van vacatures en evenementen, resulterend in een passende selectie bij zijn of haar interessegebied(en). Tevens verschaft Student Career Services via de Career Portal inspirerende tips, links en voorbeelden waarmee studenten zich kunnen voorbereiden op hun (eerste) stappen richting de arbeidsmarkt.

Career Portal voor bedrijven

Door het aanbieden van relevante vacatures en carrière-evenementen helpt Tilburg University haar studenten de stap richting de arbeidsmarkt te maken en vergemakkelijken. Bedrijven kunnen actuele vacatures en carrière-evenementen kosteloos op de Career Portal plaatsen. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid om via de Career Portal in contact te komen met studenten, hen te inspireren over en activeren tot het solliciteren op relevante vacatures.

Deelnemen

Beschikt uw bedrijf over een openstaande vacature voor een student van Tilburg University? Neem dan contact op met een Career Services Officer via een van de onderstaande e-mailadressen.

TiSEM

tisem.careerservices@tilburguniversity.edu

TLS

tls.careerservices@tilburguniversity.edu

TSB

tsb.careerservices@tilburguniversity.edu

TSHD

tsh.careerservices@tilburguniversity.ed

Meer informatie over Tilburg University:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!