Onderzoek BDO: corporate agility voorwaarde voor succes

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: BDO

In de huidige economie is niets meer vanzelfsprekend. Beproefde businessmodellen staan op losse schroeven en verandering is de enige constante factor. Die nieuwe realiteit stelt ondernemingen zwaar op de proef.

Onderzoek BDO: corporate agility voorwaarde voor succes

BDO deed onderzoek onder zeshonderd grote, internationale ondernemingen en achterhaalde de vier belangrijkste factoren voor succes in een dynamische omgeving. De samenhang en de wijze waarop met deze factoren wordt omgegaan bepaalt de ‘corporate agility’, de wendbaarheid, van een organisatie. 

Uitdagingen

Daarnaast blijken uit het onderzoek drie belangrijke uitdagingen voor grote ondernemingen in het huidige economische klimaat: groei, reputatiemanagement en behoorlijk bestuur. Corporate agility is een voorwaarde om goed om te gaan met deze uitdagingen. Meer weten? Lees verder op de pagina over corporate agility.

In de media

Vanaf 18 mei staat corporate agility centraal in de mediacampagne van BDO. De boodschappen zijn te horen op BNR Nieuwsradio en NPO Radio 1 en te lezen op reclamemasten langs diverse snelwegen, in het Financieele Dagblad en online op bnr.nl en fd.nl. Nieuwsgierig? Beluister de radiocommercials over groei, reputatiemanagement en behoorlijk bestuur.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!