Online Havenweek North Sea Port: op weg naar een nieuwe strategie

North Sea Port is als Nederlands-Vlaamse fusiehaven in bijna drie jaar tijd uitgegroeid tot de derde haven van Europa qua toegevoegde waarde en staat op de achtste plaats als het gaat om goederenoverslag via zeevaart. De grensoverschrijdende fusie heeft politiek en economisch veel teweeggebracht.

Online Havenweek North Sea Port: op weg naar een nieuwe strategie

Nu is het tijd voor de volgende fase en een nieuwe strategie.

Havencongres North Sea Port

Tijdens drie webinars op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 oktober praten North Sea Port en stakeholders u online bij. Elk webinar neemt ongeveer een uur in beslag. De Havenweek wordt op donderdag 29 oktober afgesloten met het jaarlijkse Havencongres North Sea Port met als thema ‘Havens in transitie – slim samenwerken’.

Schrijf nu online in

Het online congres heeft dit jaar een sterk deelnemersveld met bijdragen van onder meer Minister-president van de Vlaamse regering Jan Jambon. Maar ook Minister van Infrastructuur en Waterstaat (Nederland) Cora van Nieuwenhuize is aanwezig, Diederik Samsom als Kabinetschef EU-Commissaris voor klimaatbeleid Frans Timmermans en Daan Schalck CEO van North Sea Port zullen spreken tijdens het Havencongres.

Het volledige programma vind je op de website van Havenweek North Sea Port.

Je kunt ook inschrijven voor één van de webinars en het Havencongres.

Meer informatie over North Sea Port:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!