Oost NV presenteert zich tijdens internationale agribeurs GFIA

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Oost NV

Het overkoepelende label Invest in Holland – waar ook Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV deel van uitmaakt – presenteert zichzelf op 9 en 10 mei in Utrecht op de eerste Europese editie van het Global Forum for Innovation in Agriculture (GFIA).

Oost NV presenteert zich tijdens internationale agribeurs GFIA

De internationale agribeurs strijkt na vier jaar Abu Dhabi neer op Hollandse bodem en dat biedt kansen voor de Nederlandse markt. 

Het begrip ‘agriculture’ reikt veel verder dan landbouw. Deze sector heeft te maken met onder meer klimaat, biotechnologie, moderne ICT en big data (precision farming), machines, ziekte- en plaagbestrijding, energie en watermanagement.

Partnerships

De achterliggende gedachte van deelname aan deze beurs is om – op termijn – veelbelovende bedrijven warm te maken om samen te werken met / te vestigen in Nederland.

Het gezamenlijke beurspaviljoen van Invest in Holland op deze agribeurs is een experiment. Deze beurs heeft een vrij brede scope, dus het is de vraag welke partijen op deze eerste Europese editie afkomen. Toch willen wij hier vanuit alle Nederlandse regio’s aanwezig zijn, met allereerst een focus op inkomende missies en potentiële partnerships voor de Nederlandse markt.”

Pitchen

Oost NV en de andere samenwerkende partners van Invest in Holland halen innovatieve bedrijven uit alle hoeken van ons land naar het beurspaviljoen. “Beide beursdagen hebben we een spreekslot om uitgenodigde bedrijven en kennisinstellingen vijf minuten te laten pitchen. Lees meer informatie over de pitches.

Bedrijven uit Oost-Nederland

Tijdens de GFIA presenteren diverse Oost-Nederlandse bedrijven zich waaronder:

  • Thatchtec
  • Dutch Sprouts / Soil Cares
  • Solynta
  • NSure

Meer informatie over het Global Forum for Innovation in Agriculture (GFIA).  

Meer informatie over Oost NL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!