Op naar de volgende award: “Beste vergaderlocatie van het jaar 2017”

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Van der Valk Hotel Nijmgen - Lent

Het kan niet op voor Marije van der Valk en haar partner Thijs Boomkens: hun hotel in Nijmegen-Lent heeft wéér een nominatie te pakken. Ditmaal maakt de vestiging kans op de titel “Beste Vergaderlocatie van het jaar 2017”.

Op naar de volgende award: “Beste vergaderlocatie van het jaar 2017”

In januari van dit jaar werd het hotel al uitgeroepen tot “Beste Hotel van Nederland” door de gasten van Hotels.nl, waarbij beoordeeld werd op 5 onderdelen: prijs/kwaliteit, hygiëne, service, comfort en ligging. Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent behaalde gemiddeld een 9 en kwam hiermee op de eerste plaats terecht.

Krap twee maanden later viel het nieuwe hotel wederom in de prijzen: de Nationale Meeting Award mocht mee naar Nijmegen. Deze onafhankelijke prijs wordt georganiseerd door onder andere Meeting Magazine, Vergaderhamers.nl en MeetingReview en is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Op basis van reviews, objectieve classificatie-eisen en een locatiebezoek van een onafhankelijke vakjury werd de beste meeting- en eventlocatie gekozen en ook hier behaalde Hotel Nijmegen-Lent de eerste plaats.

Marije van der Valk en Thijs Boomkens vierden op 1 juli de eerste verjaardag van het hotel en kunnen terugkijken op een succesvol jaar. Achteroverleunen is echter niet aan de orde, het directiepaar staat dagelijks op de vloer om de service en kwaliteit op topniveau te houden. En met resultaat: het hotel is genomineerd voor de MEETINGS Award “Beste vergaderlocatie van het jaar 2017”. Van 1 september tot en met 31 december 2017 kan er gestemd worden op de 10 genomineerde bedrijven. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het MEETINGS Business Event op 22 januari 2018.


Meer informatie over VALK HOTEL NIJMEGEN-LENT, VAN DER:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!