Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Ga op wintersport met je collega’s!

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Skidôme

Met je collega’s de sneeuw opzoeken: dat is nog eens een bijzonder bedrijfsuitje. Zeker in een land waar niet altijd sneeuw valt. Voor het echte wintersportgevoel hoef je ten slotte niet per se naar de Alpen. Skidôme in Rucphen is namelijk dé wintersportbestemming in de Benelux.

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Ga op wintersport met je collega’s!

Bij Skidôme in Rucphen spreekt men uit ervaring als ze zeggen hoe leuk het is om met collega’s heerlijk te ontspannen in de sneeuw. Tijdens een bezoek aan Skidôme ervaar je de complete wintersportbeleving van een wintersportdag. Duik overdag de sneeuw in, leg daarna een bodem voor het après-skiën tijdens een heerlijk diner en feest er vervolgens op los!

Team building

Of je nu voor ski’s of een snowboard kiest: een leuke dag is gegarandeerd. Niet alleen leer je je collega’s tijdens een bedrijfsuitje bij Skidôme beter kennen in een informele setting, ook werken jullie aan het onderlinge teamgevoel.

Op zoek naar een teambuildingsactiviteit voor de lange termijn? Ook dat kan bij Skidôme. In een vastgestelde periode volg je met collega's een aantal lessen. De perfecte voorbereiding op het bedrijfstripje naar de sneeuw!

Meer informatie over SNOWWORLD (voorheen SKIDÔME):

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!